EETHUIS SHALOM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 18 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Shalom. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 21:16 Erg lekker eten, wel jammer dat ik een pizza margherita kreeg ipv een pizza mozarella
14 jul 2024 om 8:46 Eten kwam na bijna 2 uur. Zonder overleg iets anders gestuurd, dan besteld was. Ook was er een deel van de bestelling niet erbij. Uiteindelijk werd het bedrag weer terug gestort. Eten was wel lekker.
13 jul 2024 om 20:31 Snelle bezorging, jammer dat de extra bestelde pindasaus koud was.
9 jul 2024 om 20:00 Niet erg warm
8 jul 2024 om 8:39 Bezorging was eerder dan gepland! een grote kapsalon en een Turkse pizza met kip. staat niet in wat er wel en niet in het gerecht zit. Dit in de opmerkingen geplaatst en helemaal volgens onze wensen! Turkse pizza heerlijk zacht en smaakvol! Aanrader
6 jul 2024 om 20:01 Fijn dat Shalom weer geopend is. Eten was top, goed gevulde bak kapsalon en pizza en het was warm, goed gevulde bakjes knoflooksaus en de bezorging was er precies op aangegeven tijdstip.
30 jun 2024 om 13:39 Heerlijk gegeten!
16 jun 2024 om 22:35 Noooit meer!!!! Kwam pas na ruim 4u, kan echt niet dit!!
16 jun 2024 om 22:19 Cannot recommend this place. It took almost 2 hours to receive our order, and when we did it was cold. And we had to call 3 times to ask what was going on - 3 different reasons/excuses. They did not call us even once. Very poor customer service.
11 jun 2024 om 19:29 Prima eten! Goed warm en alles vers. Zelfs de sla op de kapsalon was nog knapperig.
10 jun 2024 om 18:18 Zeer tevreden
2 jun 2024 om 19:49 Ruim 2 uur moeten wachten (kon geen 120 minuten aanvinken), ik snap best dat als het druk is je moet wachten, maar als je belt waar het blijft en hun zeggen nog 10 minuten wat vervolgens nog een half uur duurt vind ik geen goede zaak. Eten was lauw.